top of page
  • Foto van schrijverPascalle Schoemacher

DE NATUUR IN 🌳


Volgens sjamanen is er maar één ziekte, waarvoor slechts één medicijn bestaat. De ziekte is dat je van jezelf verwijderd bent geraakt; van je lichaam, hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel. Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent. Daarvoor wijst de richting naar de natuur. Ga naar buiten, bij voorkeur alleen en echt omringd door niets anders dan de natuur.


Zonder enige moeite, zonder twijfel en zonder aarzeling heeft alles in de natuur een eigen plek. Hier kunnen we veel van leren. Laat je helen door de krachten en wijsheid die je er tegenkomt.


Ervaar eens wat het met je doet als je met je volle aandacht in de natuur aanwezig bent. Misschien is er iets in het bijzonder dat jouw aandacht trekt. Een boom, een bloem, een blaadje of een insect 🐞 🌳🌸🍂🌱. Maak er contact mee. Ooit was het een zaadje.


Er is een heel proces vooraf gegaan om te worden zoals het nu is. Het groeit moeiteloos zoals het moet groeien.


Het treurt niet als het regent, het vergelijkt zich niet met de buren, het is niet bang om te sterven. Het is er gewoon. En weet je wat het mooiste is van dit alles? Jij bent hier onderdeel van. Jij bent natuur! Neem je plek in. Maak je niet te druk. Kom uit je hoofd, verbind je met jezelf en laat je hele door de wijsheid van de natuur. - inner compass -

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

I AM

Comments


Puurcoachingpascalle.png
bottom of page