top of page

Referenties

Dank je wel Pascalle! Voor je energie, je tijd, je willen en je passie. Zoals de plant zo mooi rechtop in het midden gecentreerd staat - zo sta ik nu, mede door jou, jouw coachen! Heel veel liefde....  
In mijn sessie met Pascalle voelde ik me 100% in m'n kracht staan. Pascalle weet de omstandigheden te creëren waarin ik me helemaal op m'n gemak voel. Ze helpt me inzien dat ik zelf de touwtjes in handen heb en dat ik alles kan bereiken wat ik wil.
Goud die vrouw. Priscilla L.
Marjolein
Puurcoachingpascalle bird.png
“Pascalle heeft me doen beseffen dat ik de goede keuzes kan maken vanuit mezelf, en van daaruit ontspannen kan werken aan mijn doelen. Pascalle is een warme persoonlijkheid die me met rake vragen aan het werk heeft gezet om diep in mezelf te kijken tijdens de coaching. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar uiteindelijk levert het wel de antwoorden op waar ik mee verder kan in mijn leven.”  Berthilde B.
Puurcoachingpascalle bird.png
“Pascalle sprankelt, niet alleen haar ogen, maar ook straalt ze liefde uit. Tijdens een coaching sessie laat ze je kritisch naar jezelf kijken, zodat je iedere sessie krachtiger uitkomt en je met hernieuwde energie de volgende stappen zet.”. Stephanie A.
Puurcoachingpascalle bird.png
Spontaan, liefdevol en vertrouwelijk
Zo heb ik mijn coaching sessie met Pascalle ervaren vandaag. Ze geeft richting aan wat echt belangrijk is in mijn leven. Ze geeft me ruimte om te kiezen wat ik zelf wil en wat goed voelt. Een absolute aanrader! Joris N.
Puurcoachingpascalle bird.png
Pascalle zet je als coach volledig in je kracht. Ze zet een goede energie neer tijdens de sessies en weet eruit te halen wat erin zit! Katinka v. K.
Puurcoachingpascalle bird.png
“Voor mij waren de coach sessies met Pascalle van grote waarde door de combinatie van zachtheid, duidelijkheid en helderheid die Pascalle beheerst als mens en inzet in haar coaching. Hierdoor kon alles er zijn; van diepe emoties naar keihard lachen of gòed geconfronteerd worden. Voor mij de ingrediënten voor pure coaching. Marjolein B. 
Puurcoachingpascalle bird.png
Pascalle begeleidt je in je eigen pad, laat je zelf tot inzichten komen zodat het ook echt JOUW pad is. Ze heeft de bijzondere kracht om de mens achter de muur te zien en die naar voren te halen. Carlijn B.
Puurcoachingpascalle bird.png
De groei die Pascalle zelf heeft doorgemaakt de afgelopen jaren is inspirerend! Wat een fantastisch mens is ze! Altijd al geweest maar nu haar roeping gevonden. Wat ben je toch enorm enthousiast over je plannen en ideeën. Erg veel zin om met je op dit vlak aan de slag te gaan! Dank je voor die kans. Saskia B.
Puurcoachingpascalle bird.png
“Vandaag heb ik Pascalle leren kennen... Wat een lieve, sprankelende persoonlijkheid en wat een energie. Als Pascalle binnen komt dan staat daar iemand! Motiverend, inspirerend en rakend. 💚”. Lisette K.
Puurcoachingpascalle.png
bottom of page