top of page
1c8cba75-0a72-46f0-8d26-1d3051006589.JPG

 

Business Coaching

 

Ga jij als ondernemer de eenzame weg lopen, of ga je op zoek naar samenwerkingen, een coach, een adviseur, opleiding, cursus...alles is mogelijk! Succes doe je samen, maar careful what you wish for, je zou zomaar over een paar weken een succesvol en goedlopend bedrijf kunnen hebben!

 

Kies je ervoor om te investeren in business coaching, dan geloof ik dat jouw business nog sneller kan gaan groeien. Vanuit de kern, vanuit jezelf, tot de business die jij wilt. Hiervoor biedt ik het “Start-up Your Business Traject” aan. Tijdens dit traject hoef je nergens aan te denken, gaan we samen alle stappen zetten en zul je elke week weer nieuwe mogelijkheden ontdekken voor jezelf en je bedrijf. Jij hoeft alleen maar te gaan creëren.

 

Het Start-Up Your Business Traject duurt 90 dagen. Je krijgt wekelijks een 1 op 1 coaching sessie, Q&A’s, updates en contact in de besloten facebook groep en wanneer nodig een extra update call. Naast de coaching wordt je dus ook onderdeel van een grotere community van

ondernemers. 

 

Doe je mee?

 

Als je meer wilt weten over het Start-Up Your Business Traject, of wanneer je direct wilt starten, neem dan meteen contact met mij op! Ik leg je graag meer uit over het traject en de mogelijkheden die coaching jou en je bedrijf kunnen bieden.

       Waarom een E-book?

Het heeft voor mij ook een paar jaar geduurd voordat ik wist wat ik precies wilde als ondernemer. Jarenlang ben ik makelaar geweest, maar dit was niet genoeg. Het was niet wie ik écht ben. Dus gooide ik mijn bedrijf om en maakte de switch van makelaar naar business coach. En dit betekende mijzelf omscholen van target tijger naar liefde strijder. En dat ben ik nu! Ik coach ondernemers bij het (opnieuw) opbouwen van hun bedrijf. Vanuit de kern en contact met jezelf, zodat je vanuit zelfliefde alles kan creëren wat je wilt. Dit gratis E-book is voor mij nog een stap verder in het helpen van zo veel mogelijk ondernemers bij het zetten van de eerste stappen naar ondernemen vanuit de kern.

 

Wat kun je verwachten?

 

Het Start-up Your Business E-book begint bij je Why, de reden dat jij doet wat je doet. Als je Why duidelijk is dan zul je voelen dat JIJ degene bent die de behoeftes van jouw klanten het beste vervult. Je gaat de mensen aantrekken die jou nodig hebben en die geloven wat jij gelooft. Deze mensen willen jouw product en nog veel belangrijker, ze willen het van niemand anders dan van jou. Hoe authentieker je bent en durft te zijn, hoe échter je bedrijf zal worden. En hoe groter je klantenkring dus ook zal worden!

 

Daarna gaan wij Creëren. Creëren doe je vanuit jezelf. Hiervoor is het dus belangrijk dat je weet wie je bent en hoe je in elkaar zit. We gaan onderzoeken wat jouw sterke punten zijn en wat jou uniek maakt. En als je dit helder hebt is het tijd om ook de praktische stappen te gaan zetten om je bedrijf (opnieuw) vorm te gaan geven. Ik heb de belangrijkste praktische stappen in dit E-book voor je op een rij gezet.

 

Dan is het tijd om naar jouw aanbod te kijken! Er is natuurlijk geen bedrijf zonder goed aanbod. En heel vaak weten wij ondernemers wel wat we willen verkopen, maar niet zo goed hoe. Om je hierbij te ondersteunen maak ik gebruik van een simpele maar krachtige tool. Deze helpt je niet alleen om je aanbod goed vorm te geven, maar ook om jouw aanbod op een juiste manier aan je toekomstige klanten aan te bieden!

 

Nu is het tijd om een keuze te maken: Ga jij voor een leuke hobby, of kies je voor een serieuze

business? Als je voor het laatste gaat dan is het tijd! Tijd om te gaan lopen, je stappen te zetten

en écht voor je bedrijf je gaan. 

Gratis e-book Start-up your business ontvangen: 

Wil je het e-book graag gratis ontvangen en meteen vandaag al aan de slag gaan. Laat het me weten via de chat of stuur me een mailtje. Bellen werkt helemaal snel 06-29743359. Succes en doe er je voordeel mee.

Puurcoachingpascalle.png
bottom of page