top of page

Werkwijze

Een intakegesprek duurt 45 minuten en is kosteloos. 

 

Een coachingsgesprek duurt 50 tot 60 minuten. 

 

We bekijken samen hoeveel sessies jij nodig hebt. Meestal zijn 6 sessies voldoende, verdeeld over zo’n twee tot drie maanden. We stemmen de coaching echter volledig af op jouw behoeften, dus als jij behoefte hebt aan meerdere sessies, breiden we het traject eenvoudigweg uit. 

 

Locatie

De coaching kan plaatsvinden op diverse locaties, afhankelijk van waar jij je prettig bij voelt. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Roermond, Kapellerpoort 1. Hier kom je terecht in een gezellige ruimte waarin je vrij bent van alle prikkels van buitenaf, zodat je ongestoord aan de slag kunt gaan met je onderbewuste. 

 

Vind je het echter prettiger als het gesprek in jouw eigen vertrouwde omgeving plaatsvindt? Geen probleem! Dan kom ik gezellig naar jou toe.

 

Mocht je het fijner vinden om je hoofd lekker vrij te maken in de natuur, dan is het ook mogelijk om samen een verfrissende wandeling te maken. 

 

Aan jou de keus!

Betaling

Je kunt ervoor kiezen om per sessie te betalen of een compleet pakket af te nemen. Kies je voor betaling per pakket, dan profiteer je van een aantrekkelijk kortingspercentage!

 

Boek je losse sessies, dan stuur ik je achteraf een factuur en dien je het bedrag binnen de gestelde betaaltermijn naar mij over te maken. Boek je een pakket, dan dien je het gehele bedrag vooraf aan mij over te maken. Indien gewenst kan ik je ook een betalingsverzoek doen via PayPal of een Tikkie sturen.   

Puurcoachingpascalle.png
bottom of page