top of page
  • Foto van schrijverPascalle Schoemacher

'No cure, no pay"


Waarom coaching?


Twijfel je of het inschakelen van mijn coaching je kan helpen?

Dat begrijp ik, niemand heeft namelijk een coach nodig, maar iedereen kan er een gebruiken.

Ik ben geen psycholoog of therapeut, ik ga niet terug naar je verleden om dit allemaal op te rakelen. Je hoeft mij ook helemaal niets te vertellen over je problemen, angsten of verleden. Echt helemaal niets. De magie zit in de toekomst: waar wil je naar toe, wat is je doel, wat wil je bereiken, welke verandering wil je nu echt gaan toepassen, van welke patronen wil je af, hoe bereik je je ultieme zelfliefde, allemaal gebaseerd op de toekomst!

Als jij 100% gecommitteerd bent om je doelen te behalen, dan ben ik er van overtuigd dat jij in staat bent om je doelen te gaan inzien en te gaan ontwikkelen. Jij hebt namelijk alles in je om je doelen te bereiken en het leven te creëren dat jij wil.


Bewustzijnscoaching is een krachtige vorm voor ontwikkeling, die leidt tot blijvende verandering en resultaat. Ik weet dat coaching werkt, ik doe namelijk niets anders. Je krijgt van mij geen advies, alles wordt mogelijk door hetgeen jij wil gaan bereiken en veranderen. Je doet het helemaal zelf!


Als je nog nooit met coaching gewerkt hebt dan begrijp ik dat dit nieuw voor je is en je nog twijfels hebt. Jij hebt een uitdaging en zoekt daar een oplossing voor. Jouw eerste vraag is dan natuurlijk of coaching je daarbij kan helpen. Graag geef ik je enkele redenen waarom coaching je verder kan helpen:


1. Pure helderheid

Ik ben getraind om je die vragen te stellen waar je zelf onbewust al bewust van bent. Dus eigenlijk wat je al weet wat je niet weet. Hierdoor wordt het extreem duidelijk over datgene dat je wil gaan bereiken of wie je wilt zijn. Omdat je onderbewuste bewust is geworden en je dit ZELF naar ‘boven’ hebt gehaald is er ook geen weg terug. Je bent er nu namelijk wel bewust van. Dat is de magie van coaching, het ‘aha’-moment. Ineens is het er. Ik zeg altijd: “Pure magie!”


2. Het helpt je je richting te bepalen

Pas als je een heel helder doel hebt geformuleerd met een te wensen resultaat kunnen we aan de slag. Geen zorgen, dat gaat helemaal vanzelf, als je in de flow zit komt het allemaal als vanzelf naar boven. Je onderbewuste wil heel graag bewust worden, geloof me. Ik zorg ervoor dat je de focus houdt en niet afdwaalt, of kunt ontsnappen als het even spannend wordt.


3. Je hersenen trainen in een winnende mindset

Bijna alle topsporters, modellen, beroemdheden hebben een coach om hun lichaam en geest te trainen en te zorgen dat de focus blijft voor hun doel, vaak de ‘winnende mindset’. Mind over materie telt echt, zeker in het dagelijkse leven. Als je wilt creëren zul je moeten denken als een winnaar. Tijdens het coachen train ik jouw hersenen hierbij om dat precies te doen.


4. Bewustzijnscreaties

Deze krijg je bij iedere sessie cadeau. Waarom? Omdat het je eenvoudigweg helpt om je focus te houden, je patronen te doorbreken, anders tegen dingen aan gaat kijken, en je vooral heel veel leert over je eigen gedrag. Ik zorg ervoor dat je je consequent bewust wordt van je handelingen. Je doet, volgt, meet en verbetert. De consequente focus om je dichter bij jezelf en je doel te brengen is gegarandeerd succes!


5. Uitstelgedrag is verleden tijd

Genoeg redenen te bedenken om coaching uit te stellen. “Ik kan het zelf wel. Maandag begin ik echt. Wat moet ik allemaal gaan bespreken? Daar heb ik toch helemaal geen zin in. Misschien na de vakantie, eerst maar eens kijken hoe het gaat. Eigenlijk gaat het best wel goed, ik moet niet zo klagen.”

Precies, dit gaat dan door je hoofd. STOP IT! Als het nu nog niet gelukt is gaat het niet vanzelf. Maak gewoon een afspraak, en zie wat gebeurt. Er is nog nooit een klant geweest die achteraf zei: “Nou, dit was niet wat ik had verwacht of gehoopt.”

Het tegenovergestelde is wat er gebeurt; je staat weer volledig in je kracht, bent energiek, positief. Je begrijpt jezelf beter. “Is dit echt alles? Is het zo simpel? Jee, wauw!”


6. Benut je kwaliteiten, je volledige potentie

Bij zelfontwikkeling/zelfontplooiing moet je de lat voor jezelf hoger leggen. In het dagelijkse leven kun je je doelen makkelijk uit het oog verliezen door de dagelijkse drukte en/of invloeden van buitenaf. Ik zorg ervoor dat je al jouw kwaliteiten en je volledige potentie benut door groter te gaan denken. Ik zie jouw potentie en daag je uit deze te gaan benutten.


7. Bespaar jezelf tijd en onnodige frustratie

Ik heb ervaring in hetgeen je probeert te ontwikkelen en zal je helpen om jouw eigen vooruitgang te versnellen. Door mijn manier van bewustzijnscaching kom je heel snel op het niveau waar jij graag naar toe wilt.


8. Geloven in jezelf en je (zelf)vertrouwen terugwinnen

Mocht je al een tijdje zitten te worstelen met jezelf, of raak je vaak gedemotiveerd en verlies je het vertrouwen in je eigen kunnen en kwaliteiten? Vaak cijfer je jezelf weg en verdwijnen je eigen behoeftes naar de achtergrond. Ik breng je terug naar je eigen pad en help je om het vertrouwen en de motivatie te herontdekken die je nodig hebt om echt te veranderen.


9. Don’t worry, be happy!

Wil je ontdekken wat je echt gelukkig maakt, hoe je je patronen kunt doorbreken, stress te verminderen, de aspecten van het leven makkelijker te gaan zien en terug te schakelen naar over wat jou gelukkig maakt? Dan is mijn coaching voor jou een win-win situatie.

De basis van geluk zit ‘m in je mindset, je onderbewuste. En dat is nu juist het onderdeel waar ik je perfect in kan begeleiden!


Wil je groeien en je doelen behalen? Wil je nog meer potentie uit je leven halen? Wil je die zelfliefde weer voelen, blij zijn met jezelf, jezelf op de eerste plaats zetten, trots zijn en vol positieve, stralende energie verder gaan met je leven?


Of wil je over een week nog zo’n beknellend gevoel hebben? Of wil je over een maand nog niet lekker in je vel zitten? Of wil je over een jaar nog denken: “Hoe kan ik toch die verandering waar ik zo naar verlang gaan vinden? Waarom blijf ik nog steeds in hetzelfde verhaal hangen?”


Kies je voor de investering in een goede coach? Is dit het moment dat je echt klaar bent voor de positieve verandering? Lijkt me wel. Je gaat op je sterfbed echt geen spijt hebben dat je de keuze hebt durven maken.


Je mag me bellen, mailen, appen met alle vragen die er bij je opkomen. Ben je overtuigd, dan plannen we een gratis intake gesprek.


Of weet je het al zeker; ben je echt klaar voor de verandering, niet bang voor een liefdevolle confrontatie en kan je niet meer wachten om in de volgende dimensie in je leven te stappen, maak dan gewoon nu al een afspraak.


Ik ben al jaren overtuigd wat coaching voor iemand kan doen, de zachtheid die je voor jezelf gaat ervaren, het liefdevolle, de positieve verandering. Daarom draag ik ook het volledige risico. Als jij je 100% inzet, volledig gecommitteerd om je doelen te behalen en ondanks dat alles, achteraf toch het gevoel hebt dat je geen vooruitgang hebt gemaakt, dan geldt voor mij de regel: ‘no cure, no pay’.


Liefs,

55 weergaven0 opmerkingen

Comments


Puurcoachingpascalle.png
bottom of page