top of page

Mijn verhaal

Een aantal jaren geleden liet ik mijn masker vallen en koos ik voor puurheid. Mijn leven is nu lichter, gemakkelijker en vrolijker dan ooit tevoren! Maar dit punt bereikte ik niet zomaar. Net als jij, heb ook ik mijn eigen verhaal.

Op zoek naar mijn pure zelf
Puurcoachingpascalle bird.png

Als kind bofte ik maar met ontzettend lieve ouders en een leuke broer! Ik had een gelukkige jeugd en hoefde me nergens zorgen om te maken. Tot ik in de pubertijd kwam en op zoek ging naar mijn eigen identiteit. Ik wist totaal niet wat ik wilde en zocht allerlei uitvluchten. Ik werkte in Amsterdam, Zwitserland en Duitsland en stortte me volledig op commerciële banen waarin het behalen van targets hoog in het vaandel stond. 

 

Natuurlijk merkte ik wel wat er iets ontbrak en bleef ik zoeken. Diep van binnen was ik immers niet gelukkig, dat voelde ik wel. Ik had een act gecreëerd: ik zette een masker op en was voor de buitenwereld altijd even vrolijk. Ondertussen liep mijn batterij langzaam leeg. Het vergde veel energie om dat masker hoog te houden en uiteindelijk raakte ik beland in een burn-out. Alles viel in duigen en het enige dat ik kon was me afvragen: wat nu? Na een jaar vol verwarring besloot ik dat ik dichter bij mezelf moest komen en volgde een vierdaagse bewustzijnstraining. Drie van de vier dagen heb ik alleen maar gehuild, vol weerstand en vol onbegrip. Toen kwam het proces op gang en merkte ik al snel wat die bewustwording met me deed. Ik stelde me open, werd zachter en sprak vanuit mijn hart. Mijn masker verdween!

 

Deze eerste stap voelde zo goed dat ik wist dat ik hiermee door moest gaan. Ik voelde dat ik er nog niet helemaal was. Mijn zelfbeeld was nog laag en ondanks dat ik zachter was geworden naar de buitenwereld toe, was ik dat nog niet voor mezelf. Ik volgde diverse bewustzijnstrainingen en retreats van in Kreta en vond mijn eigen ik weer terug. Mijn pure zelf! Mooi zoals ik ben, met al mijn voordelen en nadelen. Sindsdien leef ik vanuit passie, vol energie en zonder masker. Ik leef vanuit liefde voor mezelf en voor anderen.

"Ik mis de sprankeling in hun ogen"

Nu ik mijn eigen pure zelf weer gevonden had, werd mij steeds duidelijker dat ik ook anderen deze vreugde wilde laten ervaren. Ik zal de dag dat ik de keuze heb gemaakt om als bewustzijnscoach verder te gaan nooit meer vergeten! Zoveel mensen om mij heen zie ik een ogenschijnlijk perfect leven leiden, terwijl ze diep van binnen niet oprecht gelukkig zijn. Ik mis de sprankeling in hun ogen, ik zie hun energie wegstromen naar zorgen of activiteiten die hen geen nieuwe energie geven. Zoveel mensen leven in een soort roes, met vele ups en downs. Ze nemen daar genoegen mee, maar waarom zouden ze? Mijn gevoel zei alleen maar: ‘Pascalle, als jij dit kunt, kan iedereen het.’

B0E77FD8-9EA1-4A74-BEAF-F4219C1B3F8B.jpe

Ik besloot aan de slag te gaan als bewustzijnscoach, om mensen te begeleiden die net als ik openstaan voor verandering, voor nieuwe energie. Mensen die er klaar voor zijn om samen met mij de kracht te vinden om hun doelen te bereiken. Dit is mijn ware passie!

Gecertificeerd bewustzijnscoach

In 2017 startte ik met de opleiding tot bewustzijnscoach een geaccrediteerd opleiding door de International Coaching Federation en inmiddels ben ik officieel gecertificeerd! Sinds 2018 heb ik al vele mensen mogen begeleiden om meer in hun eigen kracht te staan, dichter bij zichzelf te komen en dromen waar te maken. 

 

Het allermooiste moment in een coachingstraject is voor mij de intake: iemand ontmoeten die de stap heeft gezet om meer passie, energie en kracht uit zijn of haar leven te halen. Iemand die kiest voor een nog mooiere, sterkere versie van zichzelf! Die eerste stap, bewustwording, is de eerste stap naar verandering. Ben jij er ook klaar voor om die eerste stap te zetten?

Puurcoachingpascalle naam bird.png
Puurcoachingpascalle.png
bottom of page