top of page

Coaching

Is bewustzijnscoaching iets voor jou?

Vaak is de eerste vraag die mensen mij stellen: ‘Hebben jouw klanten veel problemen?’ Elke keer denk ik weer: is dat nou echt het beeld dat we hebben van mensen die voor coaching kiezen?! Mijn antwoord is steevast: ‘Nee!’

 

Wat mij opvalt is dat het juist mensen zijn die weten waar ze nu staan en hun leven op de rit hebben, die merken dat er iets mist. Het zijn mensen die ergens naartoe willen, die een nieuwe visie of doel hebben. Ze willen verder, ze willen iets bereiken. Hoe knap is het om dat zelf in te zien en daar hulp bij te vragen? Daar heb ik heel veel respect voor! We weten wel wat we willen veranderen, maar weten vaak niet hoe. Is het dan erg om daar hulp bij te vragen? Absoluut niet! Je wilt veranderen, je wilt je doelen behalen en je wilt dat je oprecht gelukkig wordt van de keuzes die je maakt. Je kiest voor jezelf, sterker zelfs: een nóg betere versie van jezelf! 

Welk doel wil je bereiken?

Of je nu niet op de juiste plek zit in je huidige baan, wilt afvallen of meer tijd aan je gezin wilt besteden – elk doel dat puur vanuit jouzelf komt is een doel dat het waard is om na te streven. Misschien heb je alles wel op orde, maar zou je graag eens spontaan met je partner een avondje uit willen, in plaats van dit altijd maar in je agenda te moeten plannen. Wie weet voel je je futloos, maar weet je eigenlijk niet eens waarom. Of ben je dolgelukkig met alle mensen om je heen, maar kun je heel moeilijk genieten van een momentje van jezelf? 

 

Wanneer jij voelt dat je de touwtjes niet (meer) volledig in eigen handen hebt, dat je veel in je hoofd leeft en veel piekert, is het tijd om actie te ondernemen. Dankzij kleine veranderingen die je zelf bewerkstelligt kun je je leven zoveel leuker en gemakkelijker maken! Zie het als een cadeautje voor jezelf. Laagdrempelig en toch uitdagend. Een verandering gaat plaatsvinden: de verandering waar jij al zo lang naar op zoek bent! Je kunt echt meer energie krijgen, van jezelf leren houden en elke dag stralen. Met een klein beetje hulp kun je de overtollige bagage die je meedraagt in de kast zetten en je energie weer de ruimte geven om te stromen waar jij die wilt laten stromen! 

“Het geheim van verandering zit ‘m in het richten van je energie op het creëren van het nieuwe, en niet op het vechten tegen het oude.” – Dan Millman

 

Waarom mijn passie mijn werk is geworden? Omdat ik iedereen een leven gun waarin je het beste uit jezelf haalt en keuzes maakt vanuit je eigen visie!

 

De keuze is aan jou: kies jij voor je eigen geluk of laat je jouw geluk door je omgeving bepalen? Jij mag jezelf de tijd gunnen om stil te staan en je bewust te worden van wat gelukkig zijn voor jou betekent. Waar word jij nu echt gelukkig van? Je hebt het antwoord op die vragen in je, echt waar. Diep in je onderbewuste weet jij waar je gelukkig van wordt en wat je wilt. In onze luchtige sessies help ik je op weg om die antwoorden te vinden. Ik garandeer je: jij gaat weer stralen! 

 

Kracht om te handelen

Gedachten en emoties zijn bewegingen die een mens overkomen; de mens heeft er geen controle over of deze bewegingsstromen plaatsvinden of niet. Een mens heeft echter wel de kracht om onafhankelijk van deze gedachte- en emotiestromen te handelen.

 

“De voornaamste oorzaak van ons lijden is de identificatie met onze gedachten, de ‘verhalen’ die zich continu in onze geest afspelen.” – Eckhart Tolle

4E58BEE5-5A49-4FE5-BEE6-C3850D05244D.jpe
Puurcoachingpascalle.png
bottom of page