top of page

Wat doe ik nog meer...

Naast mijn grote passie coachen organiseer ik Retreats. Flower Retreats, exclusief samengesteld voor vrouwen. Een diversiteit aan retreats die op verschillende locaties in Nederland en het buitenland worden gegeven. 

Door mijn passie voor bloemen, hun symboliek en hun schoonheid, was het een evidentie dat ik Flower Retreats zou gaan organiseren. Verschillende meerdaagse retraites voor vrouwen, die vol zijn van dingen waar wij blij van worden. Met alle hoogtepunten uit eigen ervaringen natuurlijk. Die inzichten en ervaringen te delen met andere vrouwen, is waar mijjn hart van gaat zingen. 

Flower Retreats, what's in a name...

Het gebruik van bloemen als symbool voor leven en vrouwelijkheid is van alle tijden. Net zoals een bloem een vruchtbare voedingsbodem nodig heeft om te groeien, zo hebben wij vrouwen ook onze vitamientjes voor mind, body & soul nodig om volledig tot bloei te komen.

Trek jezelf een paar dagen terug van je dagelijkse leven om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Een weekend ontspannen, genieten, loslaten, herbronnen, verbinden en jezelf voeden met positieve energie. Of je nu 18 bent of 80, de Flower Retreats zijn met veel zorg samengesteld om jou maximaal te ondersteunen in je persoonlijke groei. Ik neem je mee in je ‘magic bubble’ en verwen je met een exclusief programma. Iedere retreat is een unieke combinatie van o.a. sharings, meditatie, visualisaties, energiewerk en coaching, waarbij er alle aandacht is voor jou.

Vanuit verschillende invalshoeken krijg je handvaten aangereikt zodat je van binnen naar buiten kan leven, doorbraken zal ervaren en jezelf en het leven kan vieren. Na enkele heerlijke dagen in een prachtige omgeving ben je weer helemaal energetisch opgeladen, ontspannen en verbonden met jezelf.

Nieuwsgierig en wil je graag meer weten, kijk dan op de website: 

www.flowerretreats.com. of stuur een mail naar info@puurcoachingpascalle.n

Lieve verbindende groet, Pascalle 

Flower_retreats_logo-2.png
Lotus_retreat.png
Zinnia_retreat.png
Dahlia_retreat.png
Magnolia_retreat.png
Puurcoachingpascalle.png
bottom of page