Wat doe ik nog meer...

Naast mijn grote passie coachen organiseer ik samen met mijn lieve, spirituele collega Liesbeth Deckers Retreats.

Flower Retreats, exclusief samengesteld voor vrouwen. Een diversiteit aan retreats die op verschillende locaties in Nederland en Griekenland worden gegeven. 

De gedeelde passie van Liesbeth en mij voor zelfontwikkeling en spiritualiteit bracht ons samen bij Creative Consciousness. Op de verschillende retreats die we samen deden ontstond iets moois, iets wat we niet konden verklaren. Het was alsof onze zielen tegen elkaar zeiden: ‘Oh, daar ben je!’. En zo ontstond Inner Bliss Ladies, een uniek partnership met een bijzondere missie.

Beiden gefascineerd door bloemen, hun symboliek en hun schoonheid, was het een evidentie dat we samen Flower Retreats zouden organiseren. Verschillende meerdaagse retraites voor vrouwen, die vol zijn van dingen waar wij blij van worden. Met alle hoogtepunten uit onze eigen ervaringen. Die inzichten en ervaringen te delen met andere vrouwen, is waar ons hart van gaat zingen. 

Flower Retreats, what's in a name...

Het gebruik van bloemen als symbool voor leven en vrouwelijkheid is van alle tijden. Net zoals een bloem een vruchtbare voedingsbodem nodig heeft om te groeien, zo hebben wij vrouwen ook onze vitamientjes voor mind, body & soul nodig om volledig tot bloei te komen.

Trek jezelf een paar dagen terug van je dagelijkse leven om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Een weekend ontspannen, genieten, loslaten, herbronnen, verbinden en jezelf voeden met positieve energie. Of je nu 18 bent of 80, de Flower Retreats zijn met veel zorg samengesteld om jou maximaal te ondersteunen in je persoonlijke groei. Liesbeth en Pascalle nemen je mee in hun ‘magic bubble’ en verwennen je met een exclusief programma. Iedere retreat is een unieke combinatie van o.a. sharings, meditatie, visualisaties, energiewerk en coaching, waarbij er alle aandacht is voor jou.

Vanuit verschillende invalshoeken krijg je handvaten aangereikt zodat je van binnen naar buiten kan leven, doorbraken zal ervaren en jezelf en het leven kan vieren. Na enkele heerlijke dagen in een prachtige omgeving ben je weer helemaal energetisch opgeladen, ontspannen en verbonden met jezelf.

Check out the Flower Retreats